Ghislaine Maxwell grapt over prins ‘Randy Andy’ Andrew

ghislaine maxwell borgtocht

Prins Andrew houdt nog steeds vol dat hij niks weet van de misbruikpraktijken van miljardair Jeffrey Epstein. Een anonieme bron vertelt nu dat Ghislaine Maxwell over hem grapte als ’Randy Andy’. Met de arrestatie van Ghislaine Maxwell wordt de prins steeds meer in het nauw gedreven.

Dat vertelt een anonieme bron genaamd ‘Tiffany Doe’ aan The Sun. Volgens haar liep ze eens een kamer in, die ze de ‘televisie-controlekamer’ noemt, een donkere, kolossale kamer, vol met schermen die beelden lieten zien van Epsteins penthouse in New York.

Randy Andy

‘Ik weet niet wie het meisje op de video was, maar ze was topless. Ik kan echt niet zeggen wat haar leeftijd was. Ik kon ook niet alles van Andrew zien, dus ik weet niet of hij kleding droeg of niet. Het zag eruit of hij werd gefilmd in een slaapkamer. Ik denk niet dat Andrew wist dat hij werd gefilmd.’ Tiffany Doe, 48, vervolgt: ‘Toen zei Ghislaine: ‘O, dat is typisch Randy Andy.’ Jeffrey lachte erom en natuurlijk herkende ik toen onmiddellijk wie dat was op de tape.’ Volgens haar was het algemeen bekend dat de pedofiel in het geheim sommige van zijn vrienden uit de elite filmde. Epstein zou in de slaapkamers van zijn enorme stadswoning overal camera’s hebben geïnstalleerd en zou uren gespendeerd hebben met het bekijken van de video’s.

Lees ook: Actrice Rose McGowan roept op: ‘Arresteer prins Andrew en Bill Clinton’

Voorkeur voor grote borsten

Tiffany Doe vertelde eerder al in de media hoe prins Andrew op een feestje zijn hoofd tussen haar borsten geduwd zou hebben en zijn voorkeur voor grote borsten uitgesproken zou hebben. Momenteel helpt deze voormalige stripper advocaten in Amerika die slachtoffers van Epstein en Maxwell vertegenwoordigen. Ze zou haar medewerking hebben verleend om goed te maken dat ze zelf als 22-jarige ook door Epstein gemanipuleerd zou zijn om jonge meisjes voor hem te ‘werven’.

Prins Andrew

Prins Andrew (60) komt steeds meer in het nauw door zijn vriendschappelijke band destijds met Epstein. Zo wil de Amerikaanse justitie hem opnieuw verhoren en is Maxwell bereid te praten. De prins wil alleen schriftelijke vragen beantwoorden en weigert af te reizen naar New York. Volgens Laura Goldman, een vriendin van Ghislaine, die Maxwell eerder deze maand nog sprak, hoeft de prins niet te vrezen dat ze uit de biecht zal klappen. ‘Ze heeft me altijd verteld dat ze niets zou zeggen over hem. Ik denk dat ze altijd het gevoel heeft gehad dat hij haar vriend was. (…)’, zegt de voormalige investeringsbankier op BBC Radio 4. ‘Ze heeft echt het gevoel dat in de jaren negentig, toen haar vader stierf, Andrew er echt was voor haar, op verschillende manieren.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief?

Bron: Telegraaf | Beeld: Getty Images

 

Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.