Hoe leuk: ‘Ginny & Georgia’ krijgt een tweede seizoen

leeftijdsverschil Ginny Georgia

Ginny & Georgia was de afgelopen tijd dé hit op Netflix. Niet zo gek dus dat de streamingdienst nu officieel de komst van een tweede seizoen heeft bevestigd. En dat moet ook wel met zo’n cliffhanger op het einde van het vorige deel.

Let op: spoilers!

De avonturen van moeder en dochter gaan verder. Wist je trouwens dat de actrices in het echte leven helemaal niet zoveel in leeftijd schelen?

Ginny & Georgia tweede seizoen

‘Hey peaches’, horen we Georgia zeggen in het aankondigingsfilmpje. Vervolgens verklappen de verschillende personages dat er inderdaad een seizoen 2 komt. Maak je op voor een hoop verrassingen, genoeg dance party’s én nog meer klimmen door ramen. Ja, daarbij kijken we naar jou, Marcus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Can’t wait

Ontzettend leuk nieuws dus, maar we zullen waarschijnlijk nog wel even moeten wachten op het tweede seizoen van Ginny & Georgia. Het filmen moet nog beginnen en dus kan het zomaar nog heel wat tijd duren voordat we weer kunnen genieten van het vervolg.

Moord

Want moet Georgia niet toch nog boeten voor de moord op haar ex-man(nen)? Gaan Ginny en Austin bij haar vader in Boston wonen en komen ze ooit nog terug? En hoe moet het nu verder met Marcus en MANG? Zo. veel. vragen. Kortom, kom maar door Netflix met dat tweede seizoen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Superguide | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!