Godnondeju: ‘Undercover’ seizoen 2 niet in één keer te bingen

seizoen 2 Undercover

We kijken al weken, wat zeggen we, maanden uit naar seizoen 2 van Undercover. Dat weten de makers maar al te goed, en dus teaseden ze ons vorige week al met een kneiterspannende trailer. Maar toch zul je ook wat geduld moeten hebben voor Ferry en zijn vrienden.

Lees ook:
Dè minde nie: makers ‘Undercover’ onthullen nieuwe beelden én gezichten

Je zult namelijk elke keer een week moeten wachten op een nieuwe afleveringen. Nee, niet dekentje klaar, ‘kuukske’ erbij en bingen maar, maar braaf eentje per keer.

Undercover seizoen 2

Ja, godnondeju, dat is even wennen. Maar goed, dan heb je elke keer wél wat om naar uit te kijken. En met wel tien afleveringen, ben je vanaf 6 september wel even zoet. Vervolgens zul je elke zondag een ware traktatie vinden op Netflix en dat betekent dus dat je 8 november pas Bob, Ferry en Co weer vaarwel kan zeggen.

Verhaallijn

Wat duidelijk is, is dat Bob (Tom Waes) weer undercover gaat. Maar denk deze keer geen onderkomen op een camping, maar paarden, cowboyhoeden en line dancing. Ja, houdoe you do mate. Kim (Anna Drijver) werkt ondertussen in een organisatie die onderzoek doet naar illegale wapenhandel. Criminele masterminds Jean-Pierre en Laurent Berger komen daarbij in haar vizier (en ook in dat van Bob), maar ho, ho: vergeet Ferry (Frank Lammers) niet.

Nog niet van Ferry af

De Brabantse drugsbaron mag misschien wel in de gevangenis zitten, maar dat betekent niet dat hij zijn ‘oude vrienden’ vergeten is. ‘Ze zijn nog niet van Ferry af’, verklaart hij dan ook onheilspellend aan Danielle (Elise Schaap).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Linda | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!