Goedkoop vliegen naar IJsland? Vanaf deze zomer kan het

Een tripje naar IJsland staat al heel lang op onze bucketlist. Maar ja, de kosten hè. Niet alleen is de bestemming vrij prijzig, maar ook de vluchten waren nu niet echt goedkoop te noemen. Gelukkig laat Transavia nu al onze wensen in vervulling gaan.

De luchtvaartmaatschappij gaat namelijk vanaf 5 juli vliegen naar IJsland. De budgetluchtvaartmaatschappij wil daarmee in het gat springen dat is ontstaan door het faillissement van de IJslandse concurrent WOW air. Drie keer in de week gaan er vluchten naar Reykjavik, op maandag, woensdag en vrijdag.

Spotgoedkoop

En nee, dat hoeft dus allang niet meer duur te zijn. Ze beginnen met een kennismakingstarief vanaf 39 euro. Wel voor een enkele reis, maar hee, dat is al een groot verschil met wat je eerst betaalde. Toch blijft deze prijs niet altijd zo spotgoedkoop. Een woordvoerder laat verder weten: ‘Die vanafprijs gaat straks naar 45 euro. Het is een tijdelijk actietarief.’ Plus natuurlijk: hoe populairder deze bestemming wordt, hoe meer je zal moeten gaan betalen. Snel maar boeken dus!

Bron: ANP, Nu.nl | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!