Dit weekend shoppen maar geen zin in wind en regen? Bij luxe winkelcentrum Gelderlandplein is het feest

Zon, hagel, wind, in de staart van maart – en dus eigenlijk al april – doet het weer wat ‘ie wil. Er is geen pijl op te trekken. En da’s toch jammer als je dit weekend een shopping spree gepland hebt. Want shoppen in regen-wind-hagel is niet heel gezellig. Daarom tippen wij het luxe winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam. Waarom? Omdat het overdekt en windvrij is, natuurlijk, maar ook omdat ze dit weekend groots uitpakken voor hun vijftigste verjaardag.

Five golden days

En vooral dat uitpakken kan voor jou zomaar iets leuks in petto hebben. Alle aankopen in het winkelcentrum (vanaf 15 euro) worden van 27 t/m 31 maart beloond met een ‘gouden’ munt. Deze munt kan verzilverd worden in – en nu komt het –– een speciale attractie: de GoldGrabber.

Per munt mag er een poging gewaagd worden om met een gigantische grijpmachine een van de mooie prijzen van het plein, te grijpen. Denk dus aan die irritante en tevens geweldige attractie op de kermis, maar dan met echt leuke prijzen.

Modewalhalla

Want ook heel leuk aan het Gelderlandplein: naast grote ketens als Hema en Etos en lokale ambachtslieden heeft het winkelcentrum de afgelopen jaren hard gewerkt aan een transformatie op het gebied van mode. Je kunt er shoppen bij Sissy-Boy, Beverly Beethoven, Costes en Mango of bij Modehuis Blok, Bronwasser woman, Rogge en Pauw met merken als Hugo Boss, Marc Cain, Armani, Woolrich, Max Mara, Ted Baker, Mochino en Tod’s.

gelderlandplein
Lunchen doe je bij Bistro George op het Gelderlandplein

Ook leuk voor de kids

Daarnaast is er voor kinderen ook van alles te beleven. Zij kunnen meedoen aan de Kids Icons speurtocht en er is een grijpmachine met alleen speciale kinderprijzen.

Last but not least

Twijfel je nog? Dan hebben we nog één prachtig argument om in de strijd te gooien: Het Parool bekroonde het winkelcentrum Gelderlandplein tot ‘Het schoonste winkelcentrum van Nederland’. Om de totaalbeleving compleet te maken staan er verschillende werken van internationale kunstenaars als KAWS, Joel Morrison en Donald Beachler tentoongesteld door het Gelderlandplein.

Goed, hoe laat spreken we af?

Bekijk voor meer informatie de website van het Gelderlandplein in Amsterdam.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.