Goodbye #teamBritney: ook moeder Lynne vertrouwt management van Britney Spears niet

kunstexpositie britney spears

We zijn inmiddels drie dagen verder en nog steeds zijn de fans van Britney Spears in rep en roer. De nieuwste complottheorie: ze vrezen dat het management van Brit alle positieve comments onder haar Insta-posts verwijdert, om haar mentale toestand te verslechten. Ook moeder Lynne rekent zich tot een van de complotdenkers: ‘Ik zie mijn eigen comment nergens meer terug.’

Dat verklaart moeder Lynne onder een post van het fan-account AbsoluteBritneycom. Die account beschuldigt het management van de zangeres ervan positieve reacties te verwijderen en alleen de negatieve te laten staan, om zo de indruk te wekken dat Spears dringend hulp nodig heeft.

‘Ik heb ook iets geschreven en probeerde dat terug te vinden, maar nergens meer te zien! Terwijl ik mijn comment pas net gepost heb. Ik weet dat jij een echte Britney fan bent en om haar geeft, dus ik wil je danken voor het feit dat je dit aan de kaak stelt. Deze klacht heb ik van meerdere mensen gehoord,’ aldus Lynne.

Ehh #teamBritney?

Volgens ‘Team Britney’ kunnen al deze complottheorieën naar het rijk der fabelen verwezen worden. ‘Wij ontkennen ten stelligste dat wij dergelijke acties zouden ondernemen.’ Eerder al zei Britney zelf dat zij, en niemand anders, haar sociale media beheert. Vanwege de ietwat vreemde filmpjes die de zangeres de afgelopen periode heeft gepost, vragen fans zich toch af of ze niet in de greep gehouden wordt door haar management.

Misschien moet Britney even gaan praten met het trollenleger van Dotan…?

banner

Bron: ANP, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.