Goed nieuws: de opnames van de Gossip Girl reboot zijn gestart

Gossip Girl

Attentie, attentie upper east siders: ‘Gossip Girl’ komt terug. De serie die draait om het wel en wee van de stinkend rijke New Yorkse elite krijgt een reboot. Gossip Girl krijgt een modern jasje inclusief Instagram en influencers, zonder Blake Lively en Leighton Meester. 

De opnames gingen deze week in New York van start. Die zouden eigenlijk al in maart plaatsvinden, maar moesten vanwege de pandemie worden uitgesteld. De hamvraag is natuurlijk: wíe wordt de nieuwe Serena van der Woodsen?

Emily Alyn Lind

Volgens ingewijden is dat de actrice Emily Alyn Lind. Zij speelt als Audrey een van de hoofdrollen in de serie. Volgens filmsite Deadline heeft Audrey al jaren een vaste relatie en begint ze zich af te vragen wat er nog meer op de wereld rondloopt. Lind speelde eerder in Revenge, Code Black en Days of our lives. Andere details over de cast en de plot zijn tot dusver nog een mysterie.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

new home, new knickers

Een bericht dat is gedeeld door @ emilyalind op

Veranderde wereld

‘Het is een nieuwe kijk op deze specifieke groep mensen in New York en het idee dat de maatschappij constant verandert’, zegt scenarioschrijver Joshua Safran. ‘Hoe is de wereld verandert, wat heeft social media voor hen betekend? Al die dingen hebben ervoor gezorgd dat we kunnen kijken naar de wereld van nu, 12 jaar later, in plaats van gewoon het verhaal opnieuw te vertellen.’

De stem van Gossip Girl

Gelukkig blijft één ding hetzelfde: Kirsten Bell keert terug als de verhalenverteller. ‘Kirsten is en zal altijd de stem van Gossip Girl zijn.’ Het nieuwe seizoen bestaat uit tien aflevering van een uur en zal ergens in 2021 in première gaan op HBO Max.

xoxo,

Lees ook: Zo rijk waren de families in ‘Gossip Girl’ echt

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Deadline. | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.