Gotta love her: Shanice van de Sanden toont sportiviteit met deze foto

Shanice van de Sanden

Helaas, helaas, zondag kon Nederland niet winnen van de Verenigde Staten. Toch is dat geen reden voor haat en nijd tussen de twee teams. Nee, Shanice zou Shanice niet zijn als ze deze heerlijke sportieve foto niet zou delen.

Want hoewel ze ook aangaf dat de media in haar hoofd zijn gaan zitten dit WK, betekent dat niet dat ze na het verlies bij de pakken neer is gaan zitten. Nee, als een echte winnaar geeft ze de Amerikaanse sterspeler Megan Rapinoe een kus op haar wang. ‘Het universum heeft een foto van ons samen nodig, dus hier is-ie’, schrijft ze bij het fantastische plaatje.

Feestje

Zo te zien is het kiekje gemaakt na de finale, dus Shanice heeft gewoon lekker met het andere team mee gefeest. En waarom ook niet? Deze prestatie is er een om trots op te zijn. Ook haar volgers vinden het geweldig dat de dames lekker sportief blijven, óók na de wedstrijd. ‘Dit is waar voetbal om gaat: respect’, laat iemand weten. Een ander schrijft: ‘Een voorbeeld voor het mannenvoetbal, in alle opzichten.’

banner

Bron: Libelle | Beeld: Getty, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!