Zo ziet het luxe grachtenpand van Lil Kleine er van binnen uit

Lil' Kleine

Nu Lil Kleine en zijn gezin al de gehele quarantaineperiode bivakkeren in Dubai zou je bijna vergeten dat de rapper een aantal maanden geleden een nieuw huis heeft gekocht aan de Amsterdamse grachten. Dat huis wilde de rapper grondig verbouwen en in een nieuwe video geeft hij alvast een rondleiding. 

Huis Lil Kleine

Voor Amsterdamse begrippen is het nieuwe onderkomen gerust een kast van een huis te noemen. Het huis, gelegen aan de Amsterdamse Prinsengracht, telt 377 vierkante meters. Jorik, zoals de rapper echt heet, vertelt dan ook met trots dat zijn nieuwe stulp ‘absoluut tot de top 10 van Amsterdam’ toebehoort. Hij kocht het dubbele benedenhuis bijna een jaar geleden voor een luttele 2,3 miljoen euro.

Chique stucwerk

Toch valt een ding op: af is het nog niet. Hoewel het huis, dat weinig ramen lijkt te hebben, in vrijwel perfecte staat werd opgeleverd, wilde de 25-jarige zanger de boel volledig omgooien. Daarom werden hier en daar muren doorbroken, en werd er zelfs opnieuw bepleisterd (‘Marokkaans stuckwerk noemen ze dit’).

Tekst gaat verder onder foto.

huis lil kleine
Bron: BekendeBuren.nl

De grondige verbouwing geeft Jorik en Jamie de volledige vrijheid om er hun eigen paradijsje van te maken. En dus komt er een speelkamer met glazen wand voor baby Lío, krijgt de nanny een eigen slaap- en badkamer, komt er een bioscoop en worden de muren bezaaid met inbouwkasten en onyx (toverwoord voor een mineraalsteen, qua look te vergelijken met marmer). Ook komt er een gigantische inloopkast, wat ons niets verbaast. Daarnaast heeft de luxe mansion een inpandige garage voor een auto en een sauna.

De rondleiding is te zien in onderstaande video vanaf 07:15.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: FunX.nl | Beeld: BekendeBuren.nl

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.