Grammy-winnaar Bruno Mars bedankt vriendin in speech (maar wie is zij eigenlijk?)

Met maar liefst zeven Grammy’s is Bruno Mars de ster van de avond geworden tijdens de Grammy Awards in New York. Hij sleepte onder meer de belangrijkste prijzen in de wacht: Record Of The Year (24K Magic), Album Of The Year (24K Magic) en Song Of The Year (That’s What I Like). De zanger bedankte in zijn speech zijn vriendin Jessica Caban, met wie hij al sinds 2011 samen is. Wait… what?

Wat, wie?

‘Ik hou van je schatje! Bedankt voor je steun tijdens dit hele proces,’ sprak de populaire zanger zijn vriendin aan vanaf het podium. Wij moesten éven denken… Want er is weleens voorbijgekomen dat Bruno bezet is, maar door wie en hoe lang al… we hadden eigenlijk geen idee. De zanger en zijn vriendin laten zich bijna nooit gezamenlijk zien en wie door insta-accounts van beiden scrollt, komt nauwelijks een kiekje van de ander tegen.

Ahaa…

De mooie Jessica is 35 jaar (drie jaar ouder dan Bruno!) en werkt als model en zo nu en dan als actrice. Zo was ze als ‘Sonia’ te zien in vijf afleveringen van het vierde seizoen van Jane the Virgin. Zeg eens eerlijk, had jij enig idee?

Even spieken

Daarom, voor iedereen die (net als wij) nieuwsgierig is naar de vrouw die Bruno al zeven jaar lang in het geniep gelukkig maakt, zetten we wat kiekjes van haar en Bruno op een rij:

Gisteravond bij de Grammy’s:

What a night my love 💫

A post shared by JESSICA CABAN (@officialjessicacaban) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld ANP, Instagram