Scheur ‘m er maar in: Gucci verkoopt panty met ladder voor 160 euro

Ladder in panty

Je haalt net een nieuwe panty uit de verpakking en je blijft alweer met je nagels hangen in de stof. Het resultaat? Een ladder waar je u tegen zegt. Maar geen zorgen: je bent helemaal hip als we Gucci moeten geloven.

Nu zou dit trucje sowieso helpen om ladder te voorkomen, maar misschien wil je dat na het lezen van dit artikel wel helemaal niet meer.

Gucci ladder panty

Want kapot is hip, denk maar aan de broeken met gaten en scheuren. Maar dit kledingstuk gaat ons toch wel misschien net iets te ver. Zeker als je bedenkt dat je voor deze panty met ladder van Gucci rond de 160 euro moet neertellen. Daarvoor kunnen we ook zelf aan de slag.

Uitverkocht

Toch blijkt het een succes te zijn, want de desbetreffende panty is inmiddels al uitverkocht. Het Instagram-account Diet Prada vraagt zich dan ook af: ‘Aan diegene die 190 dollar, of 162 euro, betaalde voor deze gescheurde panty’s van Gucci … Ben je in orde?’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Het Nieuwsblad | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!