Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Guilty pleasure: met deze nail art kan je de hele dag puisten uitknijpen

Stiekem is het best lekker om naar filmpjes te kijken van bijvoorbeeld Dr. Pimple Popper. Het geeft een vreemd soort genoegen om die witgele pus uit een rijpe pukkel te zien spuiten. Mocht je dit herkennen, dan hebben wij de perfecte nail art voor je gevonden.

Deze ‘puistnagels’ zijn bedacht door YouTuber Natasha Lee. En die kun je dus echt lekker helemaal uitknijpen. Het is natuurlijk niet echt pus, maar een laagje handcrème op de nagels bedekt met een verhardende gel. Om het goed te laten lijken is de pukkel tot in de puntjes nagemaakt: van het donker rode gedeelte om de rijpe puist, tot de witgele kleur van de kop. Knijpen maar!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Metro.co.uk | Beeld Youtube
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.