‘SHESUS CHRIST’: we moeten het nog even hebben over de jurk van Gwendoline Christie tijdens de Emmys

gwendoline christie

We moeten het nog even hebben over de jurk van Gwendoline Christie aka Brienne of Tarth aka de eerste vrouwelijke ridder van de Seven Kingdoms, eergisteravond tijdens de Emmys. Die jurk, of zeg maar gerust het gewaad, had één boodschap: zij is de échte koningin van Westeros.

Heeft ze haar outfit geleend van de paus? Komt deze japon uit de inloopkast van Cersei Baratheon? Maar neen! Gwendoline Christie’s prachtige gewaad is ontworpen door Gucci. Hiermee herinnerde Gwendoline ffe iedere fan van Game of Thrones aan het feit dat ze niet alleen een Ridder van de Zeven Koninkrijken is, maar ook een ware Koningin van de Rode Loper. Een vleugje Westeros, een vleugje glam, een vleugje award-show, en tada, niemand kijkt meer naar de andere sterren op de rode loper.

Tekst gaat verder onder foto.

gwendoline christie

Al toen de Emmy-nominaties bekend werden gemaakt in juli, haalde Gwendoline de krantenkoppen. Want; als je iets écht heel graag wil, zul je het zelf moeten doen. Toch? Daarom had Gwendoline zichzelf opgegeven als nominatie en bleek ze ook nog daadwerkelijk genomineerd te zijn (voor de categorie Outstanding Supporting Actress in a Drama Series). Het is dus helemaal zo gek nog niet om je eigen cheerleader te zijn, zo blijkt.

Maar terug naar de jurk. Deze werd vol lof ontvangen op twitter. ‘She put the Christ in Gwendoline Christie’ en ‘Gwendoline Christie showed up in Queen of Westeros attire, reminding us all what we COULD HAVE HAD’ zijn slechts een aantal van de grote complimenten die de zangeres kreeg.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: PopSugar | Beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.