Haartrend: (light) rainbow. Iets voor jou?

Regenboog haar

Alleen wat roze in je haar is voor de meeste mensen al een behoorlijke stap (te ver). Maar de echte durfal gaat verder en kleurt zijn manen alle kleuren van de regenboog. Nu is er een nieuwe trend: ‘light rainbow’. Je verft je haar dan nog steeds in alle kleuren, maar nu in de pastelvariant.

We hebben hieronder wat voorbeelden op een rijtje gezet. Want naast de rainbow en unicorn-varianten is er dus ook de zachtere ‘light rainbow’ variant. Je zou denken dat dit een toegankelijker optie is als je de rainbow en unicorn kleuringen te heftig vindt. Toch moet je een aantal dingen in het achterhoofd houden.

Vervaagt in een oogwenk

Kapper Jelle Bogaerts vertelt aan HLN.be dat je met twee dingen rekening moet houden. Ten eerste moet je je haar blond willen kleuren, als je dat nog niet bent. De pasteltinten kunnen namelijk alleen op blondies worden aangebracht. Daarbij blijven de zachte kleuren niet lang zitten. Als je beschadigd of gevoelig haar hebt kun je na een paar wasbeurten al met regenboog-loos haar rondlopen. Wat dan rest is coupe blonde, en daar moet je net zin in hebben.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝒩𝒶𝓁𝓁𝑒𝓁𝒾 ✨ (@nellyzuela) op

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Texarkana, Tx (@haileymahonehair) op

En dan de ‘light rainbow’ variant:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SMUKKE (@smukkehair) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jelle Bogaerts (@humandetails_jelln) op

Bron: HLN.be | Beeld: Instagram, iStock

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.