Haartrend: Spiced Espresso is het nieuwe balayage

Hoewel de zomer nog best even mag duren van ons, moeten we er toch bijna aan geloven: een nieuw regenachtig seizoen staat weer voor de deur (dat overigens nu al begonnen lijkt te zijn).

Een nieuw seizoen betekent wél nieuwe trends, ook op het gebied van haarkleuren. Waar de haartrend balayage was, lijkt de komende trend er wel op. Maak kennis met Spiced Espresso, een donkere variant van balayage.

Bij balayage draait het om subtiele highlights die je haar een subtiel sun kissed gevoel geven. Spiced Espresso past beter bij het koude seizoen, gezien het wat warmer oogt. Bij deze haartrend draait het namelijk om verschillende bruintinten.

Groot voordeel

Het grote voordeel aan deze haartrend: je haarplukjes hoeven maar iets lichter gemaakt te worden als je al donkerbruin haar hebt van jezelf. Dit zou betekenen dat je haar er niet verschrikkelijk onder hoeft te lijden. Is Spiced Espresso haar iets voor jou?

Wil je niets meer missen van Viva? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Grazia, Byrdie | Beeld iStock, Instagram