Haha: Ryan Reynolds schrijft prachtige review over zijn eigen gin merk

Dat Ryan Reynolds een van de grappigste mannen van het Hollywoodse heuvellandschap is, hoeven we je niet meer te vertellen. Ook met zijn laatste frats weet hij weer een lach op ons gezicht te toveren. Want wat heeft hij gedaan? Hij heeft een review geschreven over zijn eigen gin merk. En die review? Die zou zo het plot van The Hangover kunnen zijn.

Sinds februari 2018 is de man van Blake Lively de trotse eigenaar van Aviation Gin, inderdaad, een gin merk. Uit naam van ‘Champ Nightengale’ besloot Ryan een review achter te laten op Amazon om te vertellen hoe ‘amazing’ en ‘smooth’ de gin smaakt.

Máár, naast de verrukkelijke smaak beschrijft ‘Champ’ ook wat er mis is met de gin. Hij weet niet meer wat er gebeurd is. Het leukste van alles? Ryan kreeg zijn eigen review door iemand toegestuurd als tip. Lees en lach, hieronder.

Ook de reacties onder de foto zijn lekker scherp:

banner

Bron: Insider, beeld: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.