Magisch mooi nieuws: ‘Harry Potter-serie in de maak’

Harry Potter-serie

Even wegvluchten naar de wereld van magie zou in deze tijd helemaal niet zo verkeerd zijn. Van toverspreuken –  ‘It’s LeviOsanot LevioSA’ – tot kerst op Zweinstein: deze droom kan zomaar eens realiteit worden. Want is er een Harry Potter-serie in de maak?

Dat melden bronnen van The Hollywood Reporter. Op dit moment wordt er volgens het blad gezocht naar schrijvers die aan de live-actionserie willen meewerken. Waar we dat dan uiteindelijk gaan zien? Op streamingdienst HBO Max.

Harry Potter-serie

Maar juich nog niet te vroeg, want alles bevindt zich nog in een heel vroeg stadium. Van het productieproces tot contracten: niks staat nog vast of is al getekend. Wel worden er gesprekken gevoerd met potentiële schrijvers, dus wie weet hoe Harry Potter er in een tv-serie uit gaat zien. Daar zijn trouwens wel al wat brede ideeën over, maar we kunnen ons voorstellen dat J.K. Rowling het ook nog goed moet gaan keuren.

Populaire films

De films over Harry Potter waren natuurlijk ongekend populair én we werden nog even zoet gehouden met Fantastic Beasts and Where To Find Them. Maar menig hart zal nu toch wel écht sneller gaan kloppen, want een tv-serie werd nog nooit gemaakt over de tovenaarsleerling. Ja, breng ons maar terug in de tijd, want wij zitten sowieso weer klaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!