Harry Styles (27) gaat uit de kleren voor nieuwe rol als politieagent

Harry Styles naakt

We willen niet ál te hitsig klinken, maar we hebben goed nieuws dat we Harry Styles-fans (en dat zijn er nogal wat) niet willen onthouden. De zanger is namelijk druk met zijn acteercarrière en neemt daarin geen halve maatregelen. Voor zijn nieuwste film ‘My Policeman’ gaat hij volledig uit de kleren, verklapt een welingelichte bron. 

Harry (27) speelt in ‘My Policeman’ de homoseksuele agent Tim Burgess. Voor die rol heeft hij een naaktscène met collega David Dawson op het program – zijn love interest in de film. Een insider vertelt aan The Sun dat Harry ‘zin heeft in de uitdaging’.

Niets aan de verbeelding overlaten

‘Harry zal seks hebben op het witte doek en ze willen dat het zo realistisch mogelijk lijkt’, vertelt de bron. ‘Er zal niet veel aan de verbeelding worden overgelaten. Harry stort zichzelf op deze nieuwe rol en is heel enthousiast over deze uitdaging, ook al is het een spannende taak. Hij wil altijd doen wat mensen niet van hem verwachten en ideeën die mensen over hem hebben uitdagen. Met deze film zal hij dat zeker bereiken.’

‘Hartverscheurende driehoeksverhouding’

Een andere hoofdrol is weggelegd voor Emma Corrins – prinses Diana in het meest recente seizoen van ‘The Crown’. Zij speelt de rol van Bethan Robbins uit het gelijknamige boek dat in 2012 uitkwam. Het verhaal gaat over een ‘hartverscheurende driehoeksverhouding’ tussen een met een vrouw getrouwde politieagent die verliefd wordt op een man.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: The Sun.Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.