Dochter David Hasselhoff is het eerste plussize Playboy-model

Hayley Hasselhoff

Hayley Hasselhoff (28) is het eerste plussize model dat uit de kleren gaat voor Playboy. De dochter van Baywatch-acteur David Hasselhoff heeft er net een shoot voor de Duitse Playboy op zitten en is knallend trots op het resultaat. 

Volgens The Daily Mail is het de eerste keer dat een plussize model de cover van een Europese Playboy paradeert. Hayley werkt al een tijd als model, maar de naaktshoot was natuurlijk wel even andere koek.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Stijlvol gemaakt

‘Er zitten een paar foto’s bij waarop ik topless ben, ze zijn heel stijlvol gemaakt. Er waren momenten tijdens de shoot waarop ik even ongerust werd, omdat ik zulke foto’s nooit eerder heb gedaan. Ik moest mezelf er echt af en toe aan helpen herinneren dat dat nou juist hele reden was waarom ik het deed.’

‘Dit is mijn lichaam’

Playboy heeft de foto’s zo min mogelijk bewerkt. ‘Ze wilden dat hun eerste vollere model kon zeggen: dit is mijn lichaam, dit is mijn figuur. Dat was wat ik het mooiste vond aan deze shoot: dat is mijn lijf, helemaal. En als ik naar de cover kijk dan denk ik: mijn kont ziet er gewoon fantastisch uit.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: AD | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.