Hebben: de nieuwe zomerse fancollectie van de Zeeman

Blauw-geel! Dacht je nu aan NS? Ha, fout! Ik heb het natuurlijk over de Zeeman. De winkel lanceert namelijk een gloedjenieuwe zomerse fancollectie. Hebben!

Zeeman heeft voor een nieuwe campagne de handen ineen geslagen met YouTuber Bockie de Repper uit België. En dat belooft wat!

Tie-dye bikini en vissershoedje

De nieuwe collectie bestaat uit relaxte hoodies (leuk voor je lief en om dan vervolgens te pikken), t-shirts en de welbekende sokken. Een tie-dye bikini en vissershoedje mogen anno 2021 ook niet ontbreken. O en nóg leuker: sommige items hebben een QR-code die je écht kan scannen. Ennuh, uiteraard kan iedereen zien dat jij de gelukkige nieuwe eigenaar bent van de nieuwe collectie; alles is blauw-geel of bevat het übercoole Zeeman-logo.

Zeeman faxcollectie

Zeeman faxcollectie

Zeeman fancollectie

Zeeman fancollectie

Trouwens ook portemonnee-vriendelijk, want de fanshop artikelen zijn 0,99 euro tot 9,99 euro. Je moet wel sneller dan het licht zijn, de items zijn uitverkocht voordat je met je ogen kan knipperen. De fancollectie komt vandaag (vrijdag 18 juni) om 15.00 uur online.

Bron: Tagmag / Beeld: Zeeman
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.