Hebben! Hema komt met next big zomer wannahave voor in het water

Dobber jij komende zomer op een opblaasunicorn, flamingo of alpaca floatieThink again. Deze pool float voor twee (!) is dé nieuwe zomer musthave voor in het water! En je kunt ‘m bij HEMA voor een oké prijsje scoren.  

Kers-koopje!

Picture this: je bent met je vriendinnen een dagje naar zee (of een meertje, kan ook) en jouw pool float heeft al voordat-ie in het water is beland de nodige kritiek over zich heen gekregen, want hij was te groot voor de auto. Bijvoorbeeld. Toch zijn het de grootste zeurpieten die als eerste het water induiken met datzelfde opblaas-monster. Dus dat. En jij, jij staat stampvoetend (bijna stampvoetend kan ook) langs de kant toe te kijken. Wat gaat hier mis?

Waterpret voor twee

Deze zomer gaat het tafereel dat hierboven staat omschreven niet gebeuren! HEMA presenteert: de duo kersenzwembad waar je happy met z’n tweetjes in kan ronddobberen. De fotogenieke zwemband (denk aan het logo van Pacha!) is bijna twee meter breed en er zitten twee gaten in, voor double the fun. Je scoort ‘m voor twee tientjes in de webshop van HEMA.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?
Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Hema
Gina is 30 lentes jong, freelance creatieveling en vraagt altijd ‘waarom’? Ze pent en produceert voor print en online, thuis, op kantoor, in de studio of vanuit een zonnig oord (Bali baby) mét dochter Mex (2) aan haar arm of om haar nek. Schrijfspecialisaties? Het wel en wee van #momlife, relatieperikelen (vriendschappen vallen daar ook onder, immers ook een relatie), hippe hotspots en dirty talk, s-e-x.