Hee wacht eens even: waarom is Podrick uit ‘Game of Thrones’ trending topic?

podrick game of thrones

We zijn pas twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Game of Thrones ver, maar toch is er al veel gebeurd. Er waren Bran Stark memes, verborgen hints, seks, Tormund memes en nog zoveel meer. Nog iets dat opvalt in dit laatste seizoen van Game of Thrones? Podrick. Want even, hoe is hij zo knap geworden?

Potje knap geworden, die Podrick

Van tikkie klunzige, tikkie mollige kerel die maar wat aanmoddert in de eeuwige friendzone, naar de knapste vrijgezel van Winterfell. Podrick kan inmiddels vechten en wat blijkt? Hij kan ook zingen.

Ook niet onbelangrijk: als jarenlange diender van Lady Brienne heeft hij inmiddels zijn loyaliteit ruimschoots bewezen. En dan hebben we het nog niet eens over zijn harnas gehad… De goed opgedroogde Podrick viel ook Twitter op. Dit waren de leukste reacties (pas op, spoilers):

Bron: The Tab, Twitter, beeld: Game of Thrones
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.