Heeft Marije haar mond voorbij gepraat in ‘Wie is de Mol?’?

Marije Wie is de Mol?

Als voormalig kandidaat weet je natuurlijk éxact hoe het spelletje werkt. Zo denkt oud-Mol Jeroen dat we Joshua goed in de gaten moeten houden, maar ook Patrick kent het klappen van de zweep ondertussen. De acteur is ervan overtuigd dat Marije haar mond voorbij heeft gepraat in Wie is de Mol?

Patrick wist het aardig ver te schoppen in de jubileumuitzending, maar moest samen met Ron het programma verlaten. Ook voor dit nieuwe seizoen zit hij natuurlijk weer voor de buis. Voor Televizier analyseert hij elke aflevering én viel hem iets opvallends op.

Marije Wie is de Mol?

Marije zou namelijk (volgens Patrick dan) haar mond voorbij hebben gepraat. En dan heeft hij het over het moment dat Knevel net voor de executie aangeeft dat er iemand uitgaat, maar ze ‘honderd procent zeker weet dat zij het niet is’. ‘Dat zou dus twee dingen kunnen betekenen. Of Marije is de Mol, óf Marije weet zeker wie de Mol is.’

Verdacht of niet

Volgens Martens was deze actie ontzettend verdacht, maar het valt hem ook op dat ze vaak andere kandidaten de schuld geeft. De fout ligt eigenlijk nooit bij Marije zelf. ‘Ze schuift alles door. Dat is ook onwijs Mollerig’, sluit Patrick af. Zou kunnen natuurlijk, maar om het er dan zó dik bovenop te leggen…

Niet overtuigd

Ook kijkers zijn niet overtuigd. ‘Degenen die zulke uitspraken doen zijn meestal juist niet de Mol’, is te lezen. Ook vinden ze het stoken iets té overduidelijk. En zou een Mol dat doen? Dat is natuurlijk nog de vraag der vragen. Opvallend was de uitspraak in ieder geval wel, dat staat vast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!