Heel fijn: deze mode-webwinkel opent binnenkort haar eerste fysieke winkel in Nederland

na-kd

Naast de bekende webwinkels van grote spelers als H&M, Asos, Loavies en Zalando is ook de webshop van NA-KD flink terrein aan het winnen in Nederland. En dat terrein winnen mag je letterlijk nemen, want in september opent NA-KD haar eerste fysieke winkel in Nederland.

Hoewel het Scandinavische NA-KD pas sinds 2015 bestaat, behoort de webwinkel tot de top 20 van de snelst groeiende bedrijven in Europa. De webwinkel dankt haar populariteit aan de mix van fijne merken die ze bieden. Denk hierbij aan Calvin Klein, Cheap Monday en Just Female. Maar NA-KD scoort ook veel punten met haar eigen NA-KD modelijn en hun social media strategie.

En vanaf midden september kun je je favoriete items dus passen en voelen in het echie, want dan opent NA-KD haar eerste Nederlandse winkel in Amstelveen, tegenover de Bijenkorf. De prijzen zullen variëren tussen de 20 en 80 euro, dus begin maar vast met sparen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.