Heerlijk moeder-dochtermoment: Rens Kroes deelt prachtige foto met pasgeboren baby

rens kroes bijna bevallen

Sinds een paar weken is Rens Kroes (33) de trotse moeder van Maya Jade. De foodblogger heeft er een pittige kraamtijd op zitten, maar geniet gelukkig ze nu met volle teugen van haar baby.

Op Instagram deelt ze een van hun intieme momenten samen, met daarbij een liefdevolle tekst.

Dochter Rens Kroes

Op het kiekje van moeder en dochter is te zien hoe Rens haar baby in een draagdoek draagt. “I will forever carry you, Maya Jade”, aldus de blondine bij de foto.

Zó fijn

Hoewel Rens de naam van de kleine spruit bij de geboorte al bekendmaakte, kunnen fans niet vaak genoeg benadrukken hoe prachtig ze ‘m vinden klinken. “Oh, wat een mooie naam!”, luidt dan ook een van de vele reacties. Het fijnste wat er is”, schrijft iemand anders over het tafereel.

Waar is papa?

Ook vraagt een volger zich af waarom er nog geen foto is verschenen van het hele gezin. “Geen foto met papa?”, klinkt het onder de post. Rens laat daarbij weten dat haar vriend Sid niét “in the picture” wil.

De tekst gaat verder onder de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Maya Jade

Rens Kroes beviel op 23 oktober 2020 van haar eerste kindje Maya Jade. “In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op aarde geland”, schreef ze bij een eerste foto. “Ze is thuis in een mooie, verwarmend omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen.”

Lees ook:
Rens Kroes deelt intiem verhaal over kraamtijd: ‘Het was verre van perfect’

Beste verjaardagscadeau ooit

De foodblogger maakte haar zwangerschap bekend op haar verjaardag. Een dag om nooit te vergeten dus, want ze had naar eigen zeggen het ‘beste verjaardagscadeau ooit’ al vier maanden in haar buik zitten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven”, vervolgt Rens.”‘Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” Kroes sloot de post af met: “My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie, je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld!”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Flair| Beeld: Brunopress