Ouch: Heidi Montag maakt pijnlijke flater over diversiteit in The Hills: New Beginnings

heidi montag

The Hills mag dan wel een comeback maken op televisie, maar kan iemand Heidi Montag wakker schudden en vertellen dat we in het jaar 2019 leven? De gevallen reality-ster heeft veel ophef veroorzaak door te zeggen dat er bij The Hills – misschien wel de meest witte serie op tv – wel degelijk sprake was van diversiteit dankzij de ‘grote verscheidenheid aan haarkleuren’ op de set. Zucht.

Heidi Montag spreekt

Samen met The Hills-veteranen Stephanie Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge en newbies van The O.C. Mischa Barton, Ashley Wahler en Kaitlynn Carter Jenner werd Heidi Montag geïnterviewd voor de Amerikaanse Vogue. Toen haar gevraagd werd wat ze vond van de diversiteit op de set, antwoordde Heidi: ‘We zien er heus niet allemaal hetzelfde uit. Ik bedoel…, Audrina heeft donkerder haar dan ik. En Mischa heeft ook donker haar.’

‘Maar ja, we zijn Meiden uit Californië en het gaat over een groep vrienden die gewoon per toeval bij elkaar zijn gekomen. Dat is gewoon hoe de show was.’ En ze vervolgt: ‘Ik heb andere vrienden die heel divers zijn, maar die zie je niet in de show.’ Oké, Heidi.

Gelukkig voor ons is alles gefilmd:

Natuurlijk was Twitter er als de kippen bij:

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: Grazia UK, Vogue, beeld: video Vogue
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.