Euh, wat? Zijn Tempation’s Milou en Heikki gewoon nog samen?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Temptation’s Heikki deed eerder al wat opvallende uitspraken over ‘ons’ Milou. Zo zou ze verleider Jietse ‘echt leuk’ vinden en daar was de Belg op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Tóch is het koppel gewoon weer samen gespot.

Sterker nog, Heikki en Milou waren zelfs alle twee geboekt voor hetzelfde feestje. Euh, gaat het helemaal goed RTL? Betekent dit dat er dan écht helemaal niks gaat gebeuren en zelfs de zender maar heeft opgegeven het überhaupt nog spannend te maken?

Liefdesverdriet

Nou, niet helemaal. De twee kunnen elkaar ook gewoon weer gevonden hebben na een heftige tijd. Heikki zegt namelijk in een interview bij Goedele on Top ziek te zijn geweest van liefdesverdriet. ‘Ik heb geleerd dat liefde echt iets heel heftigs kan zijn en wat dat kan doen met een mens.’

Niet kunnen eten

Hij vervolgt: ‘Ik heb drie dagen achter elkaar niet kunnen slapen en ik heb vier dagen niets kunnen eten. Ik moest echt mezelf pushen om iets te eten. Op ten duur hadden ze zelfs hamburgers geregeld, omdat iedereen dat lust. Ik heb een halve opgegeten en moest naar de wc om over te geven. ‘ Aw, arme Heikki! Toch lijkt de liefde sterker dan alles wat er dan wel of niet voorgevallen is in Temptation Island en hebben de tortelduifjes elkaar weer helemaal gevonden.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL, Team Tempa
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!