Heikki en Milou maken een einde aan alle geruchten: zijn ze nog samen of niet?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Den Heikki en ons Milou waren na Temptation Island een koppel, maar in de laatste aflevering was te zien dat er nog een hoop onduidelijk was tussen de twee. De geliefden werden dan ook regelmatig samen gespot, maar waren ze nu nog samen of toch niet?

In een video op Instagram Stories geeft het koppel voor eens en voor altijd duidelijkheid over hun relatiestatus. Milou begint: ‘Na Temptation is het eigenlijk nog twee maanden heel goed gegaan. Alles was eigenlijk perfect. Daarna kreeg ik twijfels en wist ik het even niet meer.’ De blondine vervolgt: ‘Daarna heb ik het uitgemaakt. Maar een maand nadat het uit was, kreeg ik al veel spijt.’

Stopgezet

Maar toen Milou haar Heikki terugwilde, was het te laat. De Belg gaat verder: ‘Ja, na een maand had ik een nieuwe relatie. Het werd even heel ingewikkeld. Maar ik zag hoeveel moeite Milou deed en toen heb ik de andere relatie even op stopgezet. Daarna hebben wij het opnieuw geprobeerd.’ Stopzetten Heikki, really? Liefde is geen Spotify-abonnement waar je elke maand voor kunt kiezen. Terug naar het verhaal, ze hebben het twee weken samen geprobeerd, maar kregen uiteindelijk toch teveel ruzie. Heikki zette zijn vorige abonnement weer aan en kreeg met dat meisje opnieuw een relatie.

Bij elkaar

Toch konden ze elkaar écht niet missen. Na een tijdje begonnen Heikki en Milou meer contact te krijgen en van het een kwam het ander. Het koppel is dan ook gewoon bij elkaar. Eind goed, al goed, zullen we maar zeggen.

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!