Here we go again: ‘Mamma Mia 3’ op komst mét mogelijk nieuwe nummers

Mamma Mia 3

Goed nieuws voor alle fans van Donna, Sophie en de rest: er staat zeer waarschijnlijk een nieuwe film op de planning. En áls ‘Mamma Mia 3’ er komt, dan kunnen we een hoop nieuwe nummers van ABBA verwachten.

Lees ook:
Here we go again: komt er een derde ‘Mamma Mia’-film?

Dat verklapt producer Judy Craymer in gesprek met The Daily Mail. ‘Ik denk dat er op een dag nog een film komt, want het was ooit bedoeld als trilogie, snap je’, zegt Craymer. ‘Ik weet dat Universal graag wil dat ik het doe.’

MAMMA Mia 3

Voor die film kan dan natuurlijk weer geput worden uit het omvangrijke repertoire van ABBA dat bovendien onlangs met vier nieuwe nummers is aangevuld. Benny Andersson en Björn Ulvaeus schreven de liedjes voor het virtuele concert dat zij met de andere twee bandleden Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad gepland hadden.

Meryl Streep

Wie de laatste film gezien heeft, weet dat een derde film in alle waarschijnlijkheid zonder Meryl Streep zal zijn. Of ze moet weer een bijzondere verschijning maken, niks is onmogelijk. Toch laat in ieder geval Stellan Skårsgard (Bill) weten nóg een vervolg wel te zien zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!