Het gaat maar door: ex-manager van Britney Spears krijgt contactverbod

britney spears

Oh jongens toch, de heisa rondom Britney Spears lijkt maar niet te stoppen. En dan te bedenken dat we slechts een puntje van de ijsberg weten… Afijn, laatste nieuws in deze real life soap betreft de ex-manager van de zangeres: hij krijgt een permanent omgangsverbod.

En dat mogen we zien als een overwinning voor onze Brit. Zij is namelijk naar de rechter gestapt om haar ex-manager Sam Lufti van zich af te schudden en verrek, de rechter gaf haar gelijk. Lufti heeft nu een permanent omgangsverbod, wat inhoudt dat Lufti op geen enkele wijze meer contact mag zoeken met zijn voormalig cliënte. Dit meldt TMZ.

Lufti dient zich in elk geval de komende 5 jaar koest te houden en moet tenminste op 200 meter afstand van Britney, haar kinderen en verdere familie blijven.

britney spears
Britney Spears met haar ex-manager Sam Lufti in 2007

‘Een roofdier’

Tijdens de rechtszaak verklaarde Jamie Spears, de vader van Britney, dat Lufti sms-jes heeft verstuurd naar Jamie Watson, de echtgenoot van Britney’s moeder Lynne. Lufti zei hen dat hij het conservatorschap dat vader Spears al jaren beheert, kon overdragen aan Lynne en haar man. Watson was echter netjes genoeg om papa Spears hierover in te lichten, die meteen zijn advocaten inschakelde om Lufti een halt toe te roepen.

Volgens vader Spears is Lufti ‘niets anders dan een roofdier.’ Zijn acties hebben Britney volgens hem veel stress bezorgd. Sam was Britney’s manager in de vroege jaren 2000. De familie houdt hem ook verantwoordelijk voor haar mentale en fysieke inzinking in 2008.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP, beeld: Getty Images

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.