Het hoge woord is eruit: Pommeline en Fabrizio geven via stories update over hun relatie

fabrizio tattooshop

‘Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg op gaan.’ Met die zin opent Pommeline iets wat lijkt op een zorgvuldig gekozen statement. En tevens een bevestiging: na weken van speculatie is de relatie tussen Pommeline en Fabrizio Tzinaridis dus tóch uit.

Pommeline vervolgt haar zin: ‘Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van onze deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen.’ Ook Fabrizio heeft het bericht op zijn stories gedeeld.

pommeline en fabrizio

Eerder deze week liet Fabrizio al weten dat hij door RTL aan een wurgcontract wordt gehouden, waardoor hij zijn lippen op elkaar moet houden. Daarover zei hij: ‘Dit gaat eindigen in een burn-out of een depressie.’ Door dit statement lijkt het erop dat die situatie onhoudbaar bleek. Zal RTL een uitzondering hebben gemaakt na Fabrizio’s noodkreet?

Opvallend is ook dat Fabrizio een oproep doet voor een ‘ervaren tattoo artiest.’ Is hij op zoek naar een vervanger voor Pommeline?

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.