Dit is het nieuwe slachtoffer van Joe in het nieuwe seizoen van ‘You’

Gossip Girl-reboot

Het is bijna alweer een jaar geleden dat we voor het laatst hoorden van Netflix’ angstaanjagende stalker Joe (Penn Badgley). Fans kunnen zich alvast verheugen op het derde seizoen, met een geheel nieuwe verhaallijn én een nieuw slachtoffer voor Joe. 

Waar Joe in het tweede seizoen totaal in katzwijm viel voor Love (Victoria Pedretti), heet zijn nieuwste obsessie Natalie. Natalie wordt gespeeld door Michaela McManus, die je misschien herkent van The Vampire Diaries en One Tree Hill. Over haar personage is nog niet veel bekendgemaakt, behalve dan dat ze ‘professioneel en sociaal succesvol’ is.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaela McManus (@michaelamcmanus)

 

Toch niet zo perfect

Toch blijkt al snel dat Natalie – heel verrassend – niet zo perfect is als ze lijkt. Binnen de kortste keren valt ze in de wurggreep van Joe en wordt ze het middelpunt van zijn universum. En dat terwijl hij ook nog een (vrij impulsieve) een vriendin heeft…

In de bosjes gluren

In de slotfinale van seizoen twee werd al gehint naar Natalie. In de laatste scène is te zien hoe Joe zegt dat hij graag wil settelen en vader wil worden. Tot hij een vrouw hoort lachen en door de bosjes gluurt. Meteen gelooft hij dat het lot hem naar een buitenwijk heeft gestuurd zodat hij Natalie zou ontmoeten. ‘Ik ontdek we een manier om bij je te komen’, zegt de doodenge hoofdrolspeler.

Nog een interessant nieuw gezicht is dr. Chandra (Ayelet Zurer). Ze is een relatietherapeut die diep in andermans problemen duikt. In flashbacks naar zijn jeugd zien we hoe Joe gepest werd in een woongroep, en zijn gecompliceerde verhaallijn verder wordt uitgediept.

De productie van het derde seizoen is begin deze maand gestart. Het duurt dus niet lang meer totdat Joe wederom the talk of the internet is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joe Goldberg 💗 (@pennbadgyou)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle. | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.