‘Het schip is goed en wel voorbij gevaren’: ‘White Lines’ krijgt geen tweede seizoen

White Lines tweede seizoen

De serie White Lines was een drugstrip om nooit te vergeten. De een vond de verhaallijn geweldig, de ander kon er vooral geen touw aan vastknopen. Hoe dan ook, aan al het goeds (?) komt een eind: de show krijgt geen tweede seizoen.

Lees ook:
Fan van ‘The Stranger’? Dan wil je deze serie op Netflix ook zien

En dat terwijl een vervolg eerder wel op de planning stond. Een flinke bummer dus voor alle fans.

White lines tweede seizoen

Niemand minder dan Marcus, gespeeld door Daniel Mays, brengt het slechte nieuws. Op Instagram laat de acteur weten: ‘Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen twee er niet zal komen. Het schip is goed en wel voorbij gevaren. Ik dank iedereen voor zijn steun en fans van over de hele wereld. Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet.’

Ibiza

White Lines speelt zich af op Ibiza. Wil je ‘m nog zien? Bereid je voor op een reis over het eiland om de verdwijning van dj Axel op te lossen. Zijn zus Zoe zet alles op alles om nu wél antwoorden te krijgen, nu zijn lijk na twintig jaar eindelijk is gevonden. Wat volgt is een zoektocht vol liefde, drugs en vooral ja, euh, veel wazigheid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!