Hey voorpret, we zijn los: dit is de eerste trailer van Love Island Nederland

love island UK nieuw seizoen

We zien knappe koppen, halfnaakte lichamen, opblaasdieren, slecht acteerwerk en confetti. Het moge duidelijk zijn: de Nederlandse editie van Love Island gaat een feestje worden, zo laat de eerste trailer zien.

Vanaf 27 mei – dat is exact over twee weken – kunnen we iedere dag een aflevering zien van de perikelen op het Eiland der Liefde. Gepresenteerd door Holly Brood en Viktor Verhulst (inderdaad, zoon van Gert Verhulst). En na dit magere seizoen van Temptation Island zijn we wel toe aan een nieuw eiland vol lust, liefde en luduvudu.

Bekijk de eerste beelden hieronder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle lekkere juice van Love Island NL? Meld je dan aan voor deze nu al gezellige besloten Facebook-groep.

Bron: RTL Nederland, beeld: Love Island UK, Videoland
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.