Hier shop je de beste Black Friday-deals op beautygebied

beautyproducten korting

Je kunt het bijna niet gemist hebben: vrijdag 29 november is het weer Black Friday. En dat betekent: shoppen met korting! Maar wie denkt dat je alleen voordeel kunt scoren als je je garderobe aan wilt vullen heeft het mis, ook op beautygebied kun je je slag slaan met topkortingen.

Wij zetten de beste Black Friday-deals op het gebied van make-up, geuren, huid-en haarverzorging voor je op een rij.

Lookfantastic

Kan jouw huid in deze koude wintermaanden wel een oppepper gebruiken? Neem dan een kijkje in de webshop van Lookfantastic. Voor ieder huidtype en voor iedere portemonnee vind je daar de beste huidverzoringsproducten. En op deze Black Friday scoor je het dus ook nog eens voor fijne prijsjes.

Klik hier om met korting bij Lookfantastic te shoppen.

ICI Paris XL

Voor een goede geur ben je hier aan aan het juiste adres. En voor een goede korting deze week ook! ICI Paris XL doet namelijk niet alleen aan Black Friday, het is de hele week al een groot voordeelfeest.

Klik hier om met korting bij ICI Paris XL te shoppen.

Haarshop

Krultangen, droogshampoo, haarspeldjes, volume spray en spoelingen: alle producten rondom je lange lokken shop je bij Haarshop. En het is niet zomaar alles lukraak in je winkelmandje gooien, voor advies over je manen ben je hier ook aan het juiste adres. Én voor die korting dus, want ook deze webshop doet vrolijk mee aan Black Friday.

Klik hier om met korting bij Haarshop te shoppen.

Yves Rocher

Ook de producten van dit wereldberoemde merk shop je tijdens Black Friday lekker met korting. En wat voor één: er gaat maar liefst 50% af van je favo beautyproducten. Over meevallers gesproken…

Klik hier om met korting bij Yves Rocher te shoppen.

Douglas

Douglas is al jaren de go-to winkel voor al je eau de parfums, eau de colognes, eau de toilettes, make-up en verzorging. En ook online is de shop niet mis, en zeker niet op deze voordelige vrijdag. Shoppen maar!

Klik hier om met korting bij Douglas te shoppen.

Beeld iStock