Hier wil je slapen: dit Nederlandse hotel heeft een heuse bioscoopsuite

bioscoopsuite

Toe aan een weekendje weg met je partner? Soms wil je niet al te veel moeite doen en gewoon in eigen land blijven, en met dit hotel ga je dat he-le-maal niet erg vinden.

In het Utrechtse Veenendaal vind je een Van der Valk-hotel, inclusief bioscoopsuite. En de kamer doet z’n naam eer aan, want er hangt een scherm van maar liefst 65 inch én er bevindt zich een vrijstaand bubbelbad in de kamer waarin je kunt genieten van een goed glas wijn. Ben je daar lekker rozig van geworden? Dan kun je daarna het fijne, grote bed induiken. Klinkt goed, toch?

Sauna en wellness

Als je dacht dat dat alles was, heb je het mis; je krijgt namelijk ook nog toegang tot de sauna en wellness van het hotel. Voor een bedrag vanaf 159 euro per nacht kun je er verblijven. Ben je warm gelopen voor dit hotel en kun je niet wachten om een nachtje weg te gaan? Op de website vind je alle boekingsinformatie en foto’s.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.