Hihi: A-Rod is doodsbang voor Kylie Jenner op Twitter

kylie jenner arod

Wie had dat gedacht: de 43-jarige A-Rod (ook wel de aanstaande man van Jennifer Lopez) blijkt als de dood te zijn voor de 21-jarige Kylie. Hij is iets te loslippig geweest over hun ontmoeting op het Met Gala en nu bijt Kylie van zich af. En die arme A-Rod probeert snel de boel te sussen. De schat!

Wat is er aan de hand?!

In een interview met Sports Illustrated sprak de voormalige New York Yankee openlijk over zijn avond tijdens het Met Gala. Want heel leuk: hij zat samen met Idris Elba, Kendall Jenner, Donatella Versace en Kylie Jenner aan een tafel. Gezellige boel, zou je denken. Maar waar praten A-Rod en bijvoorbeeld Kylie Jenner dan over? ‘Instagram en lippenstift, en hoe rijk Kylie is,’ antwoord A-Rod op die vraag.

‘Kylie is such a brat’

En voilà, het kwaad was geschied. Al snel verschenen er koppen als ‘Kylie Jenner Bragged About Being A Billionaire At Met Galasays A-Rod’ en ‘Alex Rodriguez Says Kylie Jenner Told People At The Met Gala ‘How Rich She Is.’ 

Al snel reageerde Kylie zelf op alle headlines. Opscheppen over haar cosmeticalijn en haar fortuin? Niets is minder waar. Volgens Kylie ging het over slechts één ding die avond:

A-Rod wist niet hoe snel hij moest reageren en trok snel zijn keutel in.

banner

Bron: TheCut.com, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.