Hij bestaat echt: politie houdt real-life Walter White uit ‘Breaking Bad’ aan

Breaking Bad: Jesse Pinkman & Walter White

Eens in de zoveel tijd gaat er weer een foto rond op het internet van een ster die een dubbelganger blijkt te hebben. Nou, nu dus ook weer. Maar dít verhaal gaat nog even wat verder dan gewoon een goede lookalike.

Breaking Bad

We kennen inmiddels allemaal wel de serie Breaking Bad met daarin hoofdrolpersonage Walker White: de scheikundeleraar die start met het produceren van crystal meth. Nu gaat er een foto rond op Facebook van een man die precies op dit personage lijkt. En dit is niet zomaar een foto: dit is namelijk een mugshot. Wat betekent dat deze lookalike dus is opgepakt. Drie keer raden waarvoor hij is gearresteerd… Het in bezit zijn van crystal meth! Toeval?

Lees ook: Breaking Bad-fans opgelet: filmvervolg vanaf oktober te zien!

Dubbelganger

Walker White bestaat dus echt! Geloof je ons niet? Oordeel hieronder zelf. De politie in Illinois deelde dit merkwaardige mugshot van Todd W. Barrick Jr. namelijk op Facebook.

Todd Barrick Jr (Beeld: Facebook – Galesburg, IL Police Department)
Beeld: still YouTube

Breaking Bad-film

De serie is in 2013 aan z’n einde gekomen, maar er komt een Breaking Bad-film aan. Deze is exclusief bij Netflix te zien en toont hoe het leven van Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul, verdergaat. In de trailer zien we dat ‘Skinny Pete’ op het politiebureau verhoord wordt over de verblijfplaats van Jesse. Het lot van Pinkman bleef in het laatste seizoen van de hitserie namelijk onbekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: IMDb, Facebook, YouTube