Hilarisch: Twitteraccount beoordeelt mannen op hun uiterlijk zoals dat bij vrouwen wordt gedaan

Inmiddels zijn we er zo aan gewend dat vrouwen op hun uiterlijk beoordeeld worden, dat het pas opvalt als ditzelfde bij een man gebeurt. Een Twitteraccount steekt de draak met hoe vrouwelijke beroemdheden in de Britse media worden bekritiseerd en beoordeeld op hun uiterlijk, door hetzelfde soort koppen boven foto’s van mannelijke beroemdheden te plaatsen.

En dat levert hilarische plaatjes op. Als we dan ook meteen inzien dat de teksten die vrouwen toebedeeld worden (hoe serieus bedoeld ook), eigenlijk alleen maar hilarisch zijn, dan komen we weer een stapje verder..

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: Twitter
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.