Hip en handy: waarom de bum bag onmisbaar is

bum bag

Vroeger was het vooral je vader die standaard met een heuptasje op reis ging. Handen vrij, alles kon erin: ultiem praktisch. En hoewel we het lelijke ding toen verafschuwde, zijn we nu fan.

Want gelukkig zijn de modellen tegenwoordig een stuk hipper. Van simpel zwart tot een kekke panterprint: alles is mogelijk met de bum bag! Maar wanneer draag je dit leuke tasje nu? Nou, eigenlijk altijd. Wij geven tips!

  • Op een festival: Vooral tijdens een festival is het natuurlijk dé uitkomst. Je doet dit tasje om, kan er alles in kwijt (muntjes, telefoon, etc.) en hebt toch de vrijheid om lekker te dansen. Want of het nu om een leuk jurkje is of op een korte broek: de bum bag is dé accessoire om je feest compleet te maken. En hee, doe eens gek, draag het ding schuin.
  • Op vakantie: Wie denkt dat het heuptasje alleen geschikt is voor op een festivalterrein, heeft het mis. Ga je op reis en wil je zeker weten dat je je spullen dichtbij je draagt (lees: minder kans dat spullen gesloten worden)? Ook dan biedt de bum bag uitkomst. Je loopt niet te slepen met allerlei spullen, maar hebt toch alles bij de hand. Win-win toch?
  • Op stap: Voor een avondje stappen geldt eigenlijk hetzelfde als tijdens bijvoorbeeld een weekend Lowlands. Je bent allang blij als je bij thuiskomt je sleutels nog hebt en als je ze gewoon in je bum bag stopt, kan het niet mis. Flared pants, leuke top, heuptasje en gaan met die banaan.
  • Tijdens het wandelen: Wandelen is helemaal hip. Je komt op deze manier even volledig tot rust, maar wil toch wel je telefoon mee voor het geval dat je verdwaald raakt. Een hele tas meeslepen is nu niet écht handig en daarom biedt de bum bag de oplossing. Kun je er ook nog wat geld ingooien voor een warme chocomel onderweg. Nom!
  • Tijdens het fietsen: Bij fietsen denk je misschien in eerste instantie niet aan het heuptasje. Toch kan het zeker een uitkomst bieden. Draag deze variant schuin om je bovenlichaam en je kunt zo meedoen met de Tour de France. Nu de biker shorts nog steeds helemaal hip zijn, ben je bijna een echte wielrenner. Bíjna dan.

Eigenlijk kan deze accessoire altijd en overal. Het tasje maakt je outfit helemaal af én soms net wat spannender. Nog geen leuk exemplaar gescoord? Wat dacht je van deze variant met cheetah-print! Ontvang nu 26 nummers van VIVA voor €39,95 en krijg dit leuke heuptasje van My Jewellery er gratis bij. Hebben.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!