Hoe Chrissy Teigen stiekem minder onverschillig is dan ze doet voorkomen (+ 12x haar meest hilarische tweets)

chrissy teigen

Ze is wat ons betreft de koningin der socialmediagrootheden. Met meer dan tien miljoen volgers op Twitter en ruim twintig miljoen op Instagram is Chrissy Teigen een van de meest invloedrijke mensen op social media van dit moment. Niet gek, want haar reacties doen je de billen uit je broek lachen.

Donald Trump, het moederschap en zelfs haar eigen hubby: Chrissy Teigen (32) neemt alles en iedereen op de hak. Met haar openhartigheid, humor en scherpe comebacks weet de vrouw van John Legend de harten van menig volger te veroveren. Maar haar populariteit heeft ook een andere kant: Chrissy ligt bij de media onder een vergrootglas en krijgt online veel te maken met trolls die haar het leven zuur proberen te maken. En hoe onverschillig ze zichzelf met haar droge opmerkingen op Twitter en Instagram ook doet voorkomen: de shitload aan kritieken die ze over zich heen krijgt laten ook háár niet koud. In een interview in de Amerikaanse Vogue vertelt ze: ‘Ik maak me er écht wel druk om. Het is grappig hoe mensen me vertellen dat ze ervan houden hoe ik nergens een fuck om geef. Oh my God. Ik geef er zó veel fucks om. Ik wil leuk gevonden worden.’

#teamchrissy

Omdat wij hartstikke #teamchrissy zijn en geen genoeg van haar opmerkingen kunnen krijgen: hier twaalf van haar hilarische tweets op social media (en die waren niet moeilijk te verzamelen, want ze heeft er ZO. VEEL.).

Kunnen we ergens tekenen voor een realityserie?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.