Hoera: er komt deze week alweer zomers weer!

zomers weer

Hoewel er dit weekend nog gezegd werd dat het zomerweer in Nederland nog twee weken op zich laat wachten, beginnen de weersvoorspellingen er steeds beter uit te zien. Sterker nog: het lijkt erop dat we vanaf woensdag ons handdoekje alweer kunnen spreiden. Yay!

Het mooie weer hebben we te danken aan een stroming warme lucht die vanuit het zuiden naar Nederland komt, zo melden weerbureaus. In Spanje is het vandaag en morgen al tropisch warm. Woensdag bereikt de warme lucht het zuiden van Nederland, waar de thermometers die dag 25 graden aangeven. Donderdag en vrijdag kan het zelfs 30 graden worden.

Helaas zal het niet de hele dag strakblauw zijn. Met name vrijdag – de warmste dag – wisselen zon en wolken elkaar af en kunnen we rekenen op een bui op z’n tijd. In het weekend trekt de warme lucht weer weg, maar zal het toch rond de 25 graden blijven.

Bron Telegraaf | Beeld Sanoma Beeldbank

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.