Hold up: Lady Gaga verbreekt verloving. Betekent dit dat Bradley Cooper en zij echt verliefd zijn?

lady gaga bradley cooper

Lady Gaga en Bradley Cooper hebben met hun hoofdrollen in A Star Is Born de harten van vele kijkers veroverd. Hoe kan het ook anders, de vonken spatten van het scherm. Veel fans hopen daarom op een sprookje, namelijk dat Lady Gaga en Bradley ook in het echte leven gevoelens voor elkaar hebben. En waar de fans geloven in een sprookje, zijn Gaga en Brad net de gebroeders Grimm. Want nu ze tijdens het huidige ‘award season’ ook nog eens om de haverklap samen op de rode loper verschijnen én samen zo nu en dan één van de zwijmelhits uit de film live op een podium zingen, maken ze het geloof in een goede afloop alsmaar groter. Lady Gaga doet daar nu nog eens een schepje bovenop…

Tweede verloving verbroken

De wereldberoemde zangeres heeft namelijk haar verloving met Christian Carino plots verbroken. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd tegenover People. Het is al de tweede keer dat trouwplannen van Gaga in het water vallen. Eerder zou ze in het huwelijk treden met Taylor Kinney, maar deze relatie ging in juli 2016 stuk. In februari 2017 bevestigde de zangeres haar relatie met Carino. Afgelopen oktober kondigden de twee aan te willen trouwen.

Roddels

De afgelopen weken werd er al voorzichtig gespeculeerd over een mogelijke liefdesbreuk. Fans zagen dat de 32-jarige Gaga haar verlovingsring niet om had tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Toen ze een prijs won voor haar nummer Shallow uit de film A Star is Born, bedankte de zangeres haar toenmalige aanstaande ook niet. Carino was wel mee naar de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards en de Golden Globes.

Waar rook is…?

Het nieuws over de verbroken verloving zet de miljoenen A Star Is Born-fans wereldwijd op scherp. Op sociale media wordt volop gespeculeerd over dat het nu niet lang meer kan duren voordat ook Bradley Cooper een punt zet achter zijn relatie met model Irina Shayk, met wie hij in 2017 dochter Lea (1) kreeg. Al afgelopen najaar verschenen er geruchten over relatieproblemen tussen de twee, maar ze verschenen op 6 januari van dit jaar nog wel ogenschijnlijk gelukkig op de rode loper bij de Golden Globes.

Twitter houdt hoe dan ook hoop (en ook wij hopen stiekem op een real life romance):

Bron: ANP | Beeld: ANP