Holymoly! Dit kleurrijke huis in Amsterdam kost 5 miljoen euro

Huiskamer kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Een knalroze badkuip, een paars met gele keuken en behang in allerlei printjes. Eén ding is zeker: in dit huis in Amsterdam wordt niet zwart/wit gedacht. Misschien alleen niet heul handig als je migraine-gevoelig bent. Wil je wonen in dit kleurrijke pareltje, dan moet je flink in de buidel tasten. Het regenbooghuis kost namelijk 5 miljoen euro. 

Van de buitenkant ziet dit huis er normaal, zelfs een tikkeltje saai uit. Maar wie binnenstapt, verandert direct van mening. Het kleurrijke interieur is, in samenspraak met de eigenaar, ontworpen door interieurstylist Bernie Dekker en architect Heiko Hulsker.

Zes slaapkamers, zeven toiletten en zes badkamers

De villa is 432 m2 groot en bevat zes slaapkamers, zeven toiletten en zes badkamers. En last but not least: een bioscoop! Voor precies 5.250.000 euro is dit paleisje van jou. Gelukkig is kijken nog altijd gratis. Entree!

Huis 5 miljoen

Keuken kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Kinderkamer kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Bioscoop kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Slaapkamer kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Badkamer kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Kamer kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Bar kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Tuin kleurrijk huis Amsterdam 5 miljoen euro

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Funda
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.