Hoofdredacteur Debby: ‘Ook VIVA heeft grootse plannen dit jaar’

debby gerritsen

1 januari 2018. Mijn hoofd bonkt nog na van de liters champagne en witte wijn. Ik ben moe en bloedchagrijnig van de kater. Maar hey, een nieuw jaar is begonnen, tijd voor een frisse start! Vanaf vandaag ga ik het he-le-maal anders doen. Voorlopig geen – of nou ja, minder – alcohol, drie keer in 
de week sporten, en nee, geen nachtelijke bezoekjes meer aan de snackbar. Yes I can. Toch? Bespaar jezelf de moeite, zegt VIVA’s Fleur in het nummer van deze week. Want uit onderzoek blijkt dat 80% van de dappere dodo’s die op 1 januari vol goede moed begint aan een nieuw en gezonder leven, het einde van de maand niet haalt. Dus bye goede voornemens! Ho, zegt de rasoptimistische cheerleader in mij. Een beetje kritisch naar jezelf kijken is uiterst gezond en veranderingen zijn bijna altijd positief.
Ook VIVA heeft grootse plannen dit jaar. We gaan weer 52 fantastische nummers maken met, zoals jullie gewend zijn, de mooiste interviews en spraakmakende onderzoeken en verhalen. Met nieuwe rubrieken en columnisten. En we blazen oude rubrieken nieuw leven in, zoals VIVA’s iconische blootrubriek AnyBody waarin (stoere!) vrouwen anoniem hun lichaam showen en erover vertellen sinds 1991. Door de prachtige nieuwe fotografie van Astrid Zuidema zijn de beelden mooier en intiemer dan ooit, en is de AnyBody helemaal 2018-proof. Durf jij jezelf bloot te geven? Geef je dan snel op via de oproep die je in het blad vindt. Op een mooi 2018!

Debby Gerritsen
Hoofdredacteur VIVA

Deze editorial is afkomstig uit VIVA 1. De editie ligt in de winkel van 3 t/m 9  januari. Je kunt de editie ook hieronder online bestellen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.