Hot right now: de boyfriend jas

We kunnen niet meer om de boyfriend jeans heen, en ook de boyfriend coat blijft nog even. Vorig jaar was dit al een enorme trend en ook dit jaar gaan we voor oversized. Je kunt je jas natuurlijk een maat groter kopen voor het gewenste effect, maar je kunt ook gewoon een echte boyfriend coat aanschaffen.

De boyfriend coat kun je op verschillende manieren dragen. Het geeft een mooi effect als je de rest van je outfit strak en slank houdt, maar voor een minder gelikte look kun je ‘m ook prima met een boyfriend jeans dragen. Het is maar net wat jouw stijl is.

Take a peek

De jas komt in veel verschillende soorten en maten. Lange en kortere versies, – al vallen ze meestal wel halverwege je bovenbeen – oversized en oversized plus. En niet te vergeten alle verschillende kleuren. Het fijne aan de jas is misschien nog wel dat-ie voor alle maten is, en niet alleen door skinny girls gedragen ‘kan’ worden. Je moet natuurlijk dragen wat je zelf wilt, maar veel trends zijn toch vaak gericht op de slankere dames, tot ongenoegen van ons curvy girls. Deze jas is dus voor iedereen!

Zo’n boyfriend coat uitkiezen is best lastig. Wij vrouwen zijn gewend dat onze kleding nauwsluitend is, – al komt hier steeds meer verandering in – ook onze jassen, en deze jas is alles behalve nauwsluitend. Om je een beetje op weg te helpen, laten deze fashionistas hieronder zien hoe je deze jas kunt stylen.

2

6

5

Shoppen maar!

InWear via Zalando 159,95
InWear via Zalando 159,95

 

My Jewellery €79,95
My Jewellery €79,95
Sissy-Boy €159,99
Sissy-Boy €159,99

 

Meer jassen zien? Check StyleToday.nl!