Van hotdoglegs tot springfoto’s: deze kiekjes vinden we het irritantst op social media

irritante foto's

Ga jij op vakantie om in de zon te liggen en mooie, nieuwe plaatsen te ontdekken? Wat ouderwets! De perfecte foto maken voor op Instagram, dát is pas belangrijk.

Het mag dan een beetje triest klinken: foto’s maken blijkt voor veel mensen een grote rol te spelen op vakantie. Bijna 25% van de Nederlanders geeft toe dat hij zich bij de keuze van een vakantiebestemming al afvraagt of-ie er mooie foto’s kan delen op social media. Dat blijkt uit onderzoek van reisbureau Expedia.

Dat iedereen massaal z’n vakantiekiekjes deelt, komt vast niet als verrassing. Open (in de zomer) je Instagram-timeline en je wordt ermee doodgegooid. Maar niet elke foto wordt evenveel gewaardeerd. Deze vijf soorten foto’s blijken we namelijk stiekem bloedje-irritant te vinden.

1. Foto’s van eten


2. ‘Hotdog’ benen

#croatia #hotdoglegs #holiday #thesea

Een bericht gedeeld door Bex (@bexaraujo) op


3. Yoga-houdingen

Today’s @yogafeature! Standing splits with @nwoy and @yoga_ky 👯

Een bericht gedeeld door Yoga Feature (@yogafeature) op


4. Springfoto’s

Ausflug nach Formentera #formentera #bluewaters #illetes #sun #jump #caribbean #bikini #beach

Een bericht gedeeld door Alina Scherzer (@alinascherzer) op


5. Foto’s van alcohol

Welke vind jij het irritantst?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock, Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.