Hotspot: strand in de stad bij Strandzuid

Op slechts een paar meter afstand van de bellende fietsers, langsrijdende trams en sjezende auto’s kun je met je voetjes in het zand zitten. Namelijk bij Strandzuid – hét strand in de stad – dat compleet is vernieuwd!

Al twaalf jaar is Strandzuid achter de RAI een begrip in onze hoofdstad. Ooit begonnen als tijdelijk project, maar sinds eind 2016 heeft de locatie de status ‘vaste horeca’. Een goeie reden voor de eigenaren om Strandzuid te perfectioneren en te vernieuwen: “Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er naar. Vijf jaar geleden waren we al bezig met de transformatie van het paviljoen. Strandzuid verliest door de nieuwe indeling – en onze nieuwe status als vaste horecabestemming – zijn tijdelijkheid. Bij zon, bij regen; Strandzuid is er. Van biertje tot business, van voorjaar tot najaar; iedereen vindt een plek bij Strandzuid.”

Het houten complex maakt plaats voor een compleet nieuw paviljoen dat in zeven onderdelen is opgedeeld: The Restaurant, The Boat House, The Beach House, The Jetty Bar, The Beach Bar, The Playground en The Beach.

Op 12 mei wordt het strandseizoen officieel geopend bij Strandzuid.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.