Hotspot: toffe Zweedse pop-up store + expo

Dat wij fan zijn van Scandinavische Netflix-series kon je hier al lezen, maar we zijn ook gek op Scandinavische mode (en IKEA, Alexander Skarsgård, maar dat is voor de volgende keer).

Wie heeft er niet iets van H&M in de kast hangen? Toch doen we de bovenburen tekort als we alleen aan dit merk denken bij Scandinavische mode. Er zijn nog vele onbekende, maar hele toffe ontwerpers. Negen daarvan (o.a. Whyred, House of Dagmar, NUDE of Scandinavia en Baumgarten di Marco) hebben een plekje in de nieuwe toffe pop-up store ‘The Pelican Studio Invites Sweden’ gekregen. Wat is er te vinden? Mode, maar ook art en design. Plus: de pop-up host op de eerste verdieping een expositie, Swedish Fashion & Design Stories, die insight biedt in de Zweedse fashionscene. Tof!

De pop-up store ‘The Pelican Studio Invites Sweden’ is vanaf 17 februari tot 30 april geopend. Op zondag en maandag van 12.00 tot 19.00 uur en op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur. Wil je de expositie zien, dan moet je snel zijn, want deze is tot 12 maart te zien.