How ‘bout Brad? ‘Lady Gaga datet met Jeremy Renner’

lady gaga sorry

Vraag ons niet hoe of waarom, maar het lijkt erop dat Lady Gaga niet voor Bradley Cooper maar voor Jeremy Renner gekozen heeft. Volgens ingewijden hebben de zangeres en de Avengers-acteur het uitermate gezellig met elkaar, zo vertellen ze aan het Amerikaanse blad People.

Het liefdesleven van de 32-jarige zangeres houdt de gemoederen de afgelopen weken flink bezig, sinds in februari bekend werd dat Gaga en haar verloofde Christian Carino na een relatie van twee jaar uit elkaar zijn. Er werd gefluisterd dat Bradley Cooper een aandeel had in de breuk en dat ze tijdens de opnames van de film A Star is Born verliefd waren geworden op elkaar.

Deze geruchten werden sterker na een intiem muzikaal optreden van de twee tijdens de uitreiking van de Oscars. Zo werd er zelfs geschreven dat Gaga in verwachting zou zijn van de getrouwde Bradley. De zangeres ontkende de laatste roddel echter en zei op Instagram enkel in verwachting te zijn van een nieuw album.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.